Weg met die automatische vertalingen! Laat je tekst vertalen door een native-speaker.

Wie ergert zich niet aan de kromme vertalingen van Google Translate. Je buurjongen, die heel goed in Engels is kan zo’n vertaling toch veel beter?  Maar…. zou je een belangrijke vertaling van een product aan hem toevertrouwen? Nee toch ? Je beseft  als ondernemer maar al te goed dat een foutloze en natuurgetrouwe vertaling belangrijk is voor je buitenlandse klanten.  Wij laten je graag zien waarom een vertaling door een native speaker essentieel is voor het succes van jouw bedrijf.

Moedertaal, onontbeerlijk voor jouw vertaling !

Een goede vertaling hangt niet alleen af van het omzetten van een stuk tekst van de ene in de andere taal. Er komt meer bij kijken.  Onze native speakers vertalen een tekst naar hun eigen moedertaal. Ze hebben een grotere woordenschat en kunnen daarom een tekst met veel meer variatie omzetten. Ze kunnen bijvoorbeeld vaker synoniemen gebruiken. Dit vergroot de leesbaarheid en voorkomt veel herhalingen in je tekst.

Jij wilt toch ook prettig leesbare vertalingen ?

In de eigen taal kan de native speaker makkelijker én creatiever met woorden en zinnen spelen. Grammatica en spreekwoorden zijn een vanzelfsprekendheid waarover de native speaker niet eens hoeft na te denken. De vertalingen zijn daardoor natuurlijker en dus ook veel prettiger leesbaar.

Van punaises tot grote machines, wij leveren de juiste vertalers voor uw productteksten

Wij hebben voor bijna elke taal meerdere native speakers in ons team. En ieder van hen is weer op verschillende terreinen bekend met een bepaalde branche  of een bepaald vakjargon. Zo krijg jij als klant voor zakelijke vertalingen vlot leesbare content. En daarmee win je het vertrouwen van je buitenlandse klant.

HetI ISO-9001 en ISO-17100 keurmerk

Vertaalbureau Perfect is één van de weinige erkende gecertificeerde vertaalbureaus in ons land die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Deze keurmerken garanderen  jou als klant een excellente vertaling. Ook verplicht het keurmerk een revisie (2e controle) van de vertaalde tekst. Wij voldoen aan alle eisen die het keurmerk stelt. Dus vertrouw je opdracht toe aan een vertaalbureau met meer dan 20 jaar ervaring !

Wil je meer informatie over onze prijzen of heb je vragen over onze werkwijze vraag dan vrijblijvend een offerte voor een vertaling aan!